Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /customers/7/0/4/sessibo.be/httpd.www/wp-config.php on line 99 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/7/0/4/sessibo.be/httpd.www/wp-config.php:99) in /customers/7/0/4/sessibo.be/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/7/0/4/sessibo.be/httpd.www/wp-config.php:99) in /customers/7/0/4/sessibo.be/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Voetreflexologie – Sessibo

Voetreflexologie

Drukpuntmassage van de zenuwuiteinden om spanningen en blokkades op te heffen

Wat is reflexologie?

Reflexologie is een massagetechniek om op een natuurlijke manier uw lichaam weer in balans te brengen.

Zowel op onze handen en voeten alsook op het gelaat bevinden zich reflexpunten die corresponderen en in verbinding staan met alle organen en delen van uw lichaam. Bij spanning en stress zullen sommige plekken/delen gevoeliger en pijnlijker aanvoelen.

Waar is reflexologie goed voor?

Door de reflexpunten van de geblokkeerde of verzwakte organen te behandelen en te masseren worden de blokkades opgeheven zodat de energie weer kan stromen en het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd. Afvalstoffen worden beter afgevoerd. De combinatie gelaatsreflexologie met de punten op de voeten geeft ook een mooi resultaat.

Reflexologie is al duizenden jaren oud en komt oorspronkelijk uit China. Het is geschikt voor iedereen, van jonge kinderen tot ouderen.

Mijn ervaring

  • 2001-2002: Opleiding ‘Voetreflexologie’ bij Lydie Schoenmakers
  • 2002: Opleiding ‘Voetreflex en de 5 Chinese elementen’ bij Lydie Schoenmakers
  • 2015-2016: Opleiding ‘Gelaatsreflexologie’ bij Lone Sorensen
  • 2023: Opleiding ‘Reiki’ bij Gerda Copermans
  • Voetreflexmassage
    60-
  • Voetreflexmassage in combinatie met lichttherapie
    75-